Despre noi

Aici o să vă prezentăm pe larg cine suntem și cu ce ne ocupăm.

Ce este comunitatea 4Metin2 ?

 

Comunitatea 4Metin2 România este un site cu ajutorul căruia resursele îți sunt puse la dispoziție într-un mod cât mai organizat și prietenos. Dorim să ajutăm toți administratorii de servere cu resurse de bună calitate dar și utilizatorii ce sunt în căutarea de servere pe care să joace.

Pot contribui ?

Oricine poate posta în această comunitate în oricare secțiune, mai mult de atât, îți poți crea propriul grup dedicat unui anumit server sau unei bresle.

 

Metode puse la dispoziție

Comunitatea îți pune la dispoziție o gamă largă de unelte cu scopul de a-ți ușura munca printre care se numără:

  • Articolele cu resurse și ghiduri. Dacă vrei să postezi o poți face fără nici o problemă accesând acest link (îl poți găsi în meniul de sus alături de lista articolelor tale)
  • Forumul – aici poți purta discuții despre ceea ce este în joc și ultimele noutăți
  • Poți pune oricând întrebări și să primești răspunsuri relevante pe care să le votezi, astfel răspunsul care te-a ajutat mai mult ca sigur o să ajute și alte persoane.
  • Poți vinde foarte ușor și sigur iteme, yang sau de ce nu servere de joc. În cadrul forumului poți găsi și o categorie dedicată intermediarilor de încredere.
  • Fiind administrator trebuie să ai unde posta serverul tău, să îi faci reclamă și să fii ținut la curent de utilizatori cu eventualele probleme sau sfaturi, acest lucru îl poți face în secțiunea servere – avantajul constă și în faptul că este facilitată căutarea după anumite criterii, playerii găsint mult mai ușor serverul pe care este posibil să le placă să activeze.
  • Nu în ultimul rând ai la dispoziție o listă cu firmele atât românești cât și din străinătate cu găzduire pentru servere de Metin2. Aici poți să-ți spui părerea și să votezi firmele în funcție de feedback-ul primit de la acestea și serviciile oferite.

Comunitatea 4Metin2 România pune la dispoziție resursele în mod liber, nu necesită crearea unui cont pentru a obține ceea ce ai nevoie, contul fiind obligatoriu în cazul în care dorești să postezi.

 

Dacă vrei să ne ajuți poți să ne dai un like pe facebook și să spui prietenilor tăi despre noi. Suntem în continuă dezvoltare și din acest motiv în pagina de contact poți să ne trimiți sugestiile tale.

 

Mulțumesc în numele întregii comunități pentru suportul acordat!